så säger kunderna

Jag har ofta ett väldigt nära och personligt samarbete med mina kunder. Flera av dem har jag arbetat tillsammans med under många år och det är inte ovanligt att jag följer med som samarbetspartner när någon byter arbetsplats. Här kan du läsa vad några av mina kunder har sagt om mig och vårt samarbete: 

”Tack Nina! Du levererar den ena succén efter den andra, du har fångat mina tankar på ett mycket bra sätt.”
Kenneth Ljungqvist, Ägare och VD Sunsafe AB
”Tack för gott samarbete, lyhörd professionalism och snabb leverans från din sida. Du lyssnade, föreslog och levererade”.
Vibeke Hammarström, Förbundsdirektör Kyrkans Akademikerförbund
”Det är väldigt smidigt att jobba med dig. Du är snabb, mycket flexibel med din tid och det blir alltid snyggt.”
Anna Trautmann, Helixgymnasiet
”Tusen tack för ett gott samarbete! Inte bara fick jag en ny logotyp, du gav mig även nya krafter och ny energi som verkligen behövdes.
Indira Sebo, Sebo & Partners
”Nina is very skilled in her area and has a responsive and professional way. Given her long experience from her area, she is a valuable sounding board for more strategic matters.”
Malin Helenius, Owner and founder of women’s fashion brand Caliss.
”Jag är otroligt nöjd med mitt samarbete med Nina. Från start upplevde jag ett genuint engagemang för mitt behov och genomgående professionalism under processen. Hela samarbetet präglades av lyhördhet, tydlighet och flexibilitet och ett slutresultat som överträffade mina förväntningar. Jag rekommenderar varmt Nina!”
Aron Wängborg, Wängborg Consulting
”Med kreativitet och nyfikenhet söker Nina snygga och pedagogiska lösningar för att formge broschyrer och andra trycksaker.”
Pär Kamali, Kommunikatör Saco
"Jag har anlitat Nina för att ta fram en grafisk profil och är fantastiskt nöjd med såväl arbetsprocess som slutresultatet. Ninas lyhördhet för våra önskemål, intresse för vår verksamhet och lösningsorienterade sätt gör att jag varmt rekommenderar hennes företag. Jag ser fram mot fortsatt samarbete i kommande projekt."
Jennie Hansson, Utbildningsansvarig Manscentrum
"Nina hjälpte mig med min grafiska profil när jag var precis i startgroparna att starta eget. Hon fångade på pricken vad jag ville med mitt företag i bilder, form och färger. Nina har en fantastisk förmåga att lyssna in och översätta ostrukturerade tankar, förhoppningar och drömmar i en tydlig och snygg profil. Jag är så nöjd att jag valde att göra detta med Nina så tidigt i processen - det gav en tydlig start och en proffsig profil till det jag gör."
Anna Lönnerberg, jurist och grundare av Uppkraft AB